Hakkımızda

Ankara Magnet Hastanesi, ihtiyaç duyduğunuz her an, en kısa sürede, donanımıyla ve uzman kadrosuyla yanınızda olan bir dosttur. Çünkü, “Sağlığa Değer.”

Ankara Magnet Hastanesi, dünya standartlarındaki kaliteli hizmet anlayışını insan yaşamına gösterdiği özenle birleştiren, bu doğrultuda hızlı ve etkin müdahale yaparak kişilerin yaşam kalitesini korumayı amaçlayan bir sağlık kuruluşudur.

Ankara Hastanesi, ihtiyaç duyduğunuz her an, en kısa sürede, donanımıyla ve uzman kadrosuyla yanınızda olan bir dosttur. Çünkü, “Sağlığa Değer.”

Uzman doktorları, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personeli, hasta odaklı hizmet anlayışı, kalite politikası, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı ve tedavi üniteleri, modern mekanları ve konforlu hasta odaları ile sağlıkta güvenin adresidir.

Sağlık hizmetine bütünlük anlayışı içinde yaklaşan, yurtta oluşturduğu üstün hizmet kalitesi, donanımı ve yüksek müşteri memnuniyeti ile marka olmuş olan Ankara Magnet Hastanesi Ankara’da kurulmuş Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşlarındandır.

magnet hakkimizda 1
hakkimizda-2

Misyon & Vizyon

VİZYONUMUZ
Sağlık hizmet sunumunda mükemmeliyet odaklı, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ışığında, mesleki bilgi ve beceri ile donatılmış, sürekli değişimi destekleyen sağlığın korunması, geliştirilmesi ve sürdürülmesinde bütüncül yaklaşımı benimsemiş hasta ve çalışan güvenliği, memnuniyetini arttırmaktaki kararlılığı ile güvenilir, ulusal ve uluslararası standartlarda hizmet veren bir hastane olmaktır.

MİSYONUMUZ
Ulusal ve uluslararası etik ilkeler ve kalite standartları doğrultusunda bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek; hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı, nitelikli sağlık çalışanlarıyla, sürekli eğitim ve gelişim çabasıyla toplumsal faydayı gözeten bir yaklaşımla etkin, etkili, verimli, güvenilir, güler yüzlü, toplumun yaşam kalitesini yükselten sağlık hizmeti sunmaktır.

Kalite Politikamız

Özel Ankara Magnet Hastanesi olarak; Hastalarımıza Hasta Hakları doğrultusunda; modern teşhis araçları ile doğru tanı ve tedavi metotları kullanarak zamanında, kaliteli, güvenilir sağlık hizmeti sunarak hasta ve çalışan güvenliğinin sağlanması; hastalarımızın ve çalışanlarımızın beklentilerini en üst düzeyde karşılayan ve çalışanlarımızın çalışmaktan onur duyup ve memnun olacağı, sosyal sorumluluklarının bilincinde topluma en üst düzeyde katkı sağlayan sürekli gelişen etkin bir yönetim ve uygulama kalite politikamızdır.

• Hastaların ve çalışanların memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını oluşturmak,
  • Sürekli ölçme ve iyileştirme mekanizmaları kullanarak örnek bir yönetim ve işletim sistemi kurmak,
  • Bilimsel araştırmaları ve yeni uygulamaları takip etmek,
  • Mükemmel sağlık hizmetini kaliteden ödün vermeden sunmak,
  • Kendimizi sürekli eğitmek ve geliştirmek,
  • Kalite Yönetim Sisteminin sürekliliğini sağlamak.

Sağlık Bakanlığının belirlediği Sağlıkta Kalite Standartları doğrultusunda, hasta odaklı multidisipliner çalışma grupları ile hastanemizden hizmet alan hasta ve hasta yakınlarının haklarını koruyarak hasta bakımını ve tedavisini başlatmak ve sürekliliğini sağlamak, hasta güvenliğini, güvenli ilaç uygulamaları sürecini, çalışan güvenliğini, hastanede enfeksiyonlardan korunma yöntemleri süreçlerini ve bilgi güvenliğini, gelişen ve değişen güncel standartlarla takip ederek sağlık hizmeti vermekteyiz.

Hastanemiz çalışanlarının niteliğini ve eğitim konularını değerlendirilerek sürekli kaliteyi yükseltmek eğilimindeyiz. Güncel standartları yakalamak, tesis güvenliğini sağlayarak çalışanlarımıza ve hastalara güvenli bir yaşam ve tedavi ortamı sunmaktayız.

Kaliteli sağlık hizmetinde en önemli gücün mutlu ve eğitimli personel olduğu bilincindeyiz.
Üstün nitelikte kaliteli hizmet sunarak ülkemizde ve dünyada lider bir kurum olma vizyonu ile sürekli ölçme, değerlendirme, gelişme çalışmaları yapmak temel prensiplerimiz arasındadır.
Tüm faaliyetlerimizi kanunlara, tıp bilimine, hasta haklarına, etik kurallara, kalite standartlarına uygun gerçekleştirmekteyiz.
İnsan sağlığının geliştirilmesi için bilimsel araştırma faaliyetleri yapmakta, desteklemekte ve takip etmekteyiz.

TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ

• Sağlık hizmet sunumunda insanın odak noktasında olduğu;
  • Hasta ve Çalışan Haklarına saygılı,
  • Hoşgörü
  • Çalışana değer verme

SKS Yönetimi

Sağlıkta kalite standartları yönetimi yaparken komite çalışmaları yürütüyor, öz değerlendirme planı çıkarıyor, yıllık SKS eğitim planı oluşturuyor ve sağlıkta performans ve kalite yönergesi oluşturuyoruz.

Bu bağlamda, kurumumuz bünyesinde kalite yönetim ekibimiz ve SKS bölüm kalite ve uyum eğitim sorumlularımız, kalite ve akreditasyon dairesi başkanlığına bağlı olarak çalışmaktadır.

sks

Organizasyon Şeması

yeni kalite mart2023
Yukarıya Kaydır
Canlı Yardım
Yardıma mı ihtiyacınız var?
Magnet Hastanesi
Merhaba
Bu gün size nasıl yardımcı olabiliriz?